Columna 140/1, Chisinau, Moldova
(+373 22) 29-25-74
booking@elathotel.md
Bronare online
Broneaza de pe
Locuri de dormit
Broneaza pina pe
Adulti
Copii

Vila Elat hotel este unul dintre cele mai remarcate hoteluri in Chisinau la categoria de 4 stele. Fiind situat chiar in centrul administrativ si de afaceri al capitalei, Vila Elat se afla in apropierea celor mai importante atractii politice (Presedintia, Parlamentul, Guvernul), culturale (Parcul Central, Teatrul de Opera si Balet, cinematograful Patria), centre comerciale si de afaceri ale orasului. Hotelul este localizat la 5-7 min de Centrul International de Expozitii “Moldexpo” si la 20 min de la Aeroportul International Chisinau fiind punctul de plecare catre toate activitatile de business in Chisinau, precum cele culturale, distractive si de shopping.   Hotel in centru Chisinau - Elat ofera camere spatioase si confortabile, echipate si mobilate ultramodern. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, sistem de incalzire, TV prin satelit, acces nelimitat la Internet Wi-Fi, telefon, mini-bar, masa de lucru cu lampa, baie cu cabina de dus, accesorii de baie, foen.

Interiorul hotelului are un design specific si se deosebeste prin culorile predominant pastelate, insotite de elemente decorative si tablouri pretioase, pictate pe pinza cu vopsele naturale. Plantele verzi prezente abundent in holurile hotelului redau o atmosfera vie si proaspata, selecta si rafinata, unde Va puteti petrece sejurul in siguranta, liniste si confort. Puteți rezerva o cameră direct pe site-ul nostru.

Alegeti Vila Elat - hotel in centru Chisinau si veti ramane incantati, pentru ca noi vom depune toate eforturile sa Va deservim la cel mai inalt nivel ca sa Va simtiti ca acasa. Serviciile si facilitatile oferite de catre hotelurile in Moldova variaza in dependenta de categoria hotelului. La hotelul Elat cu patru stele din Chisinau, puteti beneficia de o gama variata de servicii si facilitati.

OSPITALITATE, COMFORT, CALITATE SI ATMOSFERA CA ACASA – cartea de vizita a Vilei “Elat”!
 

 

 

homerooms

 

 

homerestaurant

Alegeti camera confortabila

Hover your mouse on one of images below and then click on calendar icon to check room's availability or magnifier icon to learn more about this room or reserve it online

IMG_2177(1)
Tarif  1295 lei
Camera Single
Paturi: 1
Max. persoane:
IMG_1433edit3
Tarif  1645 lei
Camera Double
Paturi: 1
Max. persoane:
IMG_1920(1)
Tarif  1645 lei
Camera cu pat aditional / Camera twin
Paturi: 1+1
Max. persoane:
lux
Tarif  2500 lei
Camera Lux
Paturi: 1
Max. persoane:
Recenzii

Sunt din Romania. Mi-a placut foarte mult ca hotelul este amplasat in centrul Chisinaului. Camerele sunt deservite zilnic si sunt foarte ingrijite.

testimonial2
– Andrei  

M-am oprit la Elat Hotel pe o perioada de 5 zile si am ramas multumit de serviciile si conditiile in care am fost deservita.

testimonials1
– Maria  
Noutati
skidka30
Vacanța continuă сu 30% reducere
Date: 25.01.2017
Dragi prieteni si oaspeti ai capitalei noastre. Va propunem ca in...
Unde ne aflam
Elat Hotel
Hotel Elat 140/1 Columna